خراسان رضوی، دومین استان از نظر حجم حملات سایبری
ایکسل/خراسان رضوی مدیر ارتباطات زیرساخت خراسان رضوی گفت: در ۶ ماهه نخست سال به عنوان دومین استان پس از تهران ما شاهد بیشترین حملات سایبری بودیم و خوشبختانه با مدیریت انجام شده پنجمین استان در کشور با کمترین آسیب بدافزاری و حملات منع سرویس هستیم.
سیدعلی مرتضوی در گفت وگو با ایکسل در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزه زیرساخت اظهار کرد: پس از ابلاغ اصل ۴۴ قانون اساسی از سال ۱۳۸۸ شرکت مخابرات از بدنه دولت جدا شده و به بخش خصوصی واگذار شد اما برخی از قسمت های آن همچنان دولتی باقی ماند. مسیرهای اصلی فیبر نوری سیستم های مراکز سوئیچ بین الملل ایستگاه های ماکروویو و ماهواره ای همچنان در اختیار دولت است و سایر بخش ها به بخش خصوصی سپرده شده اند؛ به زبان ساده تلفن ثابت و همراه خصوصی شد.
وی افزود: بخش هایی که مستقیما با مردم در ارتباط هستند و به آن ها خدمات می دهند خصوصی شده و بخش های حاکمیتی همچنان دولتی باقی مانده اند؛ به طور مثال تماس های درون شهری از طریق مخابرات و ارتباطات بین استانی و بین الملل از طریق شرکت ارتباطات زیرساخت انجام می شود.
مدیر ارتباطات زیرساخت خراسان رضوی در خصوص ظرفیت های موجود تصریح کرد: در حوزه پهنای باند حدود ۵۰ درصد ظرفیت خالی داریم و زیرساخت آماده واگذاری این ظرفیت به متقاضیان (اپراتورها) است. امکان ارائه خدمات در مراکز اصلی و نقاط حضور شرکت ارتباطات زیرساخت فراهم شده و از آنجا انواع خدمات به اپراتورها واگذار می شود. اپراتورها از این بستر برای ارائه خدمات به مشترکین استفاده می کنند.
مرتضوی ادامه داد: در حال حاضر تجهیزات بومی به شبکه زیرساخت اضافه شده و بخشی از ترافیک شبکه از طریق تجهیزات داخلی مدیریت می شود که سبب کاهش هزینه های نگهداری و پایداری ارتباطات می شود.
وی در رابطه با حملات سایبری عنوان کرد: در ۶ ماهه نخست سال به عنوان دومین استان پس از تهران ما شاهد بیشترین حملات سایبری بودیم وخوشبختانه با مدیریت انجام شده پنجمین استان در کشور با کمترین آسیب بدافزاری و حملات منع سرویس هستیم.
برنامه ریزی برای بهبود وضعیت اینترنت خراسان رضوی طی ۶ تا ۸ ماه آینده
مدیر ارتباطات زیرساخت خراسان رضوی درباره وضعیت اینترنت در استان خاطرنشان کرد: طی سفر اخیر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به مشهد قول هایی داده شده که وضعیت اینترنت خراسان رضوی طی ۶ تا ۸ ماه آینده بهبود خواهد یافت. قطعی های فیبر نوری تجهیزات سرور و قطعی برق از جمله عواملی هستند که بر کیفیت اینترنت تاثیر می گذارند. همچنین مشترکین می توانند با بررسی خدمات قابل ارائه توسط اپراتورها در هر منطقه بهترین اپراتور را انتخاب کنند.
مرتضوی در خصوص بی اعتمادی نسبت به پیام رسان های داخلی گفت: وظیفه ما حمایت از پیام رسان های داخلی است تا سطح خدمات خود را افزایش دهند. نسبت به سال های گذشته وضعیت این پیام رسان ها بهبود یافته اما همچنان بی اعتمادی هایی نسبت به آن ها وجود دارد. با این حال استفاده از بستر داخلی برای پیگیری مشکلات توسط مراجع ذی صلاح آسان تر است.
وی با اشاره به پروژه های در دست اقدام بیان کرد: قرار است سه قطب داده در کشور ایجاد شود که یکی از آن ها قطب داده امام رضا (ع) یا همان شهید میری خواهد بود. این مرکز علاوه بر پایداری ارتباطات کشور در حوزه برق و مسیر انتقال خدمات پایداری را برای شهروندان و شرکت های دانش بنیان فراهم می کند. اطلاعات بیشتر در این خصوص با تکمیل پروژه ارائه خواهد شد.
مدیر ارتباطات زیرساخت خراسان رضوی گفت: اینترنت بین الملل یکی از منابع درآمدی شرکت ارتباطات زیرساخت است و هر گونه محدودیت در این بخش در منابع شرکت تاثیر خواهد داشت. شرکت در تلاش است تا حجم ترافیک ترانزیتی خود را با کشورهای همسایه افزایش دهد و از این ظرفیت بهره برداری کند؛ سیاست های دوره ای نیز بر این مسئله تاثیرگذار است.
پایان خبر ایکسل
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خراسان رضوی، دومین استان از نظر حجم حملات سایبری" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خراسان رضوی، دومین استان از نظر حجم حملات سایبری"، کلیک کنید.