دانشکده های مهارت برای تامین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
نادی:
معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشکده های مهارت می توانند با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی، دانشجو جذب و تربیت کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری ایکسل، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.
نادی در بازدید و نشست با مسیولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت های بالایی در کشور بوده که می توان از این ظرفیت های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به عنوان نمونه می توانیم با تربیت تکنسین درجه 2 در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.
وی افزود: دانشکده های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می تواند با توجه به ظرفیت های بهینه ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده های مهارت و کارآفرینی به صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.
معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: به عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.
نادی تاکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت تر می تواند از ظرفیت دانشگاه ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تامل با نیرو های مشغول به کار، می توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه اندازی شود. باید خیال خانواده ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.
وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می شود و دوره های عالی مهارت به مدت زمان های خاص در این مدارس برگزار می شود تا نیرو های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.
معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می کنند سریعاً بازخورد دارد و می توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.
نادی مطرح کرد: باید شبکه استادان رشته ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دانشکده های مهارت برای تامین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دانشکده های مهارت برای تامین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند"، کلیک کنید.