معروف ترین کباب های ایرانی: ۱۰ غذای لذیذ و اصیل ایران

معروف ترین کباب های ایرانی غذاهای ایرانی
اصلاً فکرش را بکنید، یک میز پر از کباب های رنگارنگ و خوش بو! کباب های ایرانی واقعاً یه دنیای دیگه ان و حرف اول رو توی سفره های ما می زنن. از کوبیده محبوب تا کباب ترش شمالی، هر کدومشون یه قصه و طعم منحصربه فرد دارن که دل هر کسی رو می بره. این غذاها فقط یه وعده نیستن، بلکه نمادی از مهمان نوازی و دورهمی های ایرانی ان که توشون کلی خاطره خوب ساخته می شه.
کباب تو ایران فقط یه غذا نیست، یه فرهنگه! از قدیم الایام تا همین الان، همیشه پای ثابت جشن ها، مهمونی ها و حتی سفره های خودمونی بوده. حالا بریم یه سفر خوش طعم به دنیای پر رمز و راز معروف ترین کباب های ایرانی، جایی که عطر و بوی گوشت تازه روی آتیش، مشامتونو پر می کنه و آدم دلش می خواد تک تک این خوشمزه ها رو امتحان کنه. آماده اید برای یه دل سیر کباب بازی؟ پس با ما همراه باشید تا راز دلپذیری هر کدوم از این شاهکارهای آشپزی رو کشف کنیم.
کباب در ایران: تاریخی به درازای ذائقه
حتماً تا حالا شنیدید که میگن کباب از زمان ناصرالدین شاه قاجار اومده تو سفره ایرانی ها. این حرف کاملاً درسته، ولی ریشه های پخت گوشت روی آتیش خیلی قدیمی تر از این حرفاست. از همون روزای اول که انسان ها آتیش رو کشف کردن، فهمیدن که گوشت پخته شده، هم خوشمزه تره و هم هضمش راحت تر. اینجوری بود که بساط کباب از غارهای آدم های اولیه تا قصرهای پادشاهان قاجار، همیشه پهن بوده.
اما اینکه کباب به شکل امروزی و سیخی که می بینیم، رواج پیدا کنه، بیشتر به دوران ناصرالدین شاه برمی گرده. می گن که ایشون توی سفرش به قفقاز با کباب های اون منطقه آشنا شد و از بس خوشش اومد، دستور داد آشپزای مخصوصش این هنر رو یاد بگیرن و توی ایران رایج کنن. همین شد که کم کم کباب های مختلفی مثل کباب کوبیده و کباب برگ سر از سفره های درباری و بعد هم سفره های مردم عادی درآوردن و شدن بخش جدایی ناپذیر غذاهای ایرانی. خلاصه که کباب، یه جورایی هویت آشپزی ماست و نماد ذوق و سلیقه ایرانیه تو پخت و پز.
الفبای طعم: معرفی جامع معروف ترین کباب های ایرانی
حالا که با تاریخچه کباب تو ایران آشنا شدیم، وقتشه بریم سراغ معرفی تک تک این دلبرها. هر کدوم از این کباب ها یه ویژگی خاص و یه داستان متفاوت دارن که باعث شده تو قلب ما جا باز کنن. آماده اید برای این سفر خوش طعم؟
کباب کوبیده: تاج دار سفره های ایرانی
اصلاً مگه می شه حرف از کباب ایرانی زد و اسم کباب کوبیده رو نبرد؟ این کباب یه جورایی سلطان بی رقیب سفره های ایرانیه. از گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله که با پیاز رنده شده و ادویه های مخصوص مخلوط می شه، درستش می کنن. راز خوشمزگیش هم توی نسبت درست چربی گوشت و البته ورز دادن حسابی مایه اونه که باعث می شه هم آبدار بمونه و هم از سیخ نریزه.
پخت کوبیده خودش یه هنره! وقتی روی آتیش ذغال قرار می گیره، اون بوی محشری که راه می اندازه، هر رهگذری رو وسوسه می کنه. کوبیده رو معمولاً با برنج زعفرانی، گوجه کبابی، یه ذره سماق و ریحون تازه می خورن که طعمش رو چند برابر می کنه. واقعاً یه لقمه کوبیده آبدار با نون داغ و پیاز و جعفری، آدمو به هفتمین آسمون می بره.
جوجه کباب: لبخندی زعفرانی بر سیخ
جوجه کباب، از اون کباب هاییه که همه پسنده و تقریباً هر کسی دوستش داره. با تکه های مرغ که حسابی تو زعفرون، آبلیمو، ماست و پیاز خوابوندنش، درست می شه. این مرینیت باعث می شه گوشت مرغ هم لطیف بشه و هم یه رنگ طلایی و دلبر بگیره.
چه با استخوان باشه، چه بی استخوان، جوجه کباب همیشه پای ثابت پیک نیک ها و دورهمی هاست. با برنج یا نون سنگک، فلفل کبابی و یه برش لیموترش تازه که روش می چکونی، طعمش بی نظیر می شه. جوجه کباب اونقدر محبوبه که حتی رستوران های خارج از ایران هم این کباب رو تو منوشون دارن.
کباب برگ: ظرافتی به قدمت تاریخ
اگه دنبال یه کباب مجلسی و حسابی هستید، کباب برگ بهترین انتخابه. این کباب رو از برش های نازک و پهن راسته یا فیله گوسفند یا گوساله درست می کنن. گوشت رو اول حسابی می کوبن تا نرم و لطیف بشه، بعد مزه دارش می کنن و می کشن روی سیخ.
نکته مهم تو پخت برگ اینه که نمک رو کی اضافه کنی تا گوشت سفت نشه. معمولاً هم با چلو زعفرانی، کره حیوانی آب شده، پیاز و گوجه کبابی سرو می شه. کباب برگ یه جورایی شاه کباب محسوب می شه و طعمش از ظرافت و کیفیت گوشت مرغوب میاد.
کباب چنجه: گوشتی آبدار و پر از عطر
کباب چنجه، نمادی از کباب اصیل ایرانیه. این کباب رو از تکه های مکعبی فیله گوسفند یا گوساله درست می کنن و با ماست، پیاز و آبلیمو مزه دارش می کنن. همین ماست باعث می شه که گوشت چنجه حسابی نرم و آبدار بمونه و موقع پخت خشک نشه.
چنجه رو معمولاً با برنج، نون داغ، سماق و پیاز می خورن. چنجه های محلی هم داریم که هر کدومشون یه داستان جدا دارن؛ مثل چنجه لاری که با ماست زیاد مرینیت می شه یا کاسه کباب اردبیلی که با کره داغ و مخلفات توی کاسه سرو می شه و جون می ده برای هوای سرد!
شیشلیک: ضیافتی از دنده بر آتش
وای که شیشلیک! اسمش که میاد، دهن آدم آب می افته. این کباب اعیانی از دنده های گوسفند یا گوساله درست می شه که با زعفرون، ماست چکیده و پیاز مزه دارشون می کنن. وجود استخون تو دنده ها باعث می شه طعم دودی و بافت بی نظیری داشته باشه که هیچ کباب دیگه ای نداره.
شیشلیک رو معمولاً با دست می خورن و کنارش پلو و سبزی جات تازه می ذارن. فرقش با دنده کباب کرمانشاهی اینه که تو شیشلیک فقط دنده رو مزه دار می کنن، ولی تو دنده کباب کرمانشاهی، یه لایه گوشت چرخ کرده هم روی دنده می مالن. خلاصه که شیشلیک یه ضیافت واقعیه!
کباب بختیاری: رقص گوشت و مرغ بر سیخ
کباب بختیاری یه کباب هوشمنده! چرا؟ چون تو یه سیخ هم طعم گوشت قرمز رو تجربه می کنی، هم طعم مرغ. این کباب با تکه های یک در میان فیله گوسفند یا گوساله و مرغ درست می شه که روی یه سیخ کنار هم قرار می گیرن.
ترکیب این دو طعم باعث می شه کباب بختیاری برای کسایی که تو انتخاب گوشت مرددن یا دوست دارن تنوع رو تجربه کنن، گزینه عالی باشه. با چلو زعفرانی و مخلفات کنارش، یه وعده غذایی کامل و لذیذه. بعضی ها حتی تو نوع اصیلش، دنبه هم لابلای گوشت و مرغ می ذارن که طعمش محشر می شه.
کباب سلطانی: کبابی در خور پادشاهان
همون طور که از اسمش پیداست، کباب سلطانی یه کباب شاه پسنده! این کباب در واقع یه ترکیب طلایی از دو تا از محبوب ترین کباب های ایرانیه: یه سیخ کباب کوبیده و یه سیخ کباب برگ. یعنی با یه تیر، دو نشون می زنید و از هر دو لذت می برید.
این ترکیب مجلل باعث شده که کباب سلطانی توی رستوران های لوکس و مهمونی های بزرگ، همیشه طرفدار داشته باشه. با چلو زعفرانی، گوجه کبابی و پیازداغ، یه تجربه شاهانه از کباب رو بهتون می ده.
کباب ایرانی فقط یه غذا نیست، یه فرهنگه! از همون روزای اول که انسان ها آتیش رو کشف کردن، فهمیدن که گوشت پخته شده، هم خوشمزه تره و هم هضمش راحت تر. همین شد که کباب از غارهای آدم های اولیه تا قصرهای پادشاهان قاجار، همیشه پهن بوده.
کباب ترش: عطر جنگل و طعم ترش شمال
اگه هوس یه طعم متفاوت و خاص کردید، کباب ترش شمال رو از دست ندید! این کباب رو با گوشت مزه دار شده با رب انار ترش و شیرین، گردو، سبزی جات محلی شمال مثل چوچاق و خالواش، و سیر فراوون درست می کنن.
خاستگاه اصلی این کباب، استان گیلانه و طعم ترش و شیرین بی نظیرش، همراه با عطر سبزی جات محلی، آدمو یاد جنگل های شمال می اندازه. کباب ترش رو معمولاً با کته قالبی و نون محلی می خورن و واقعاً یه تجربه فراموش نشدنیه.
کباب ساطوری بناب: شاهکار آذربایجان
کباب ساطوری بناب، از اون کباب هاییه که حتماً باید یک بار امتحانش کنید تا بفهمید چرا اینقدر خاصه. این کباب خوشمزه از شهر بناب تو آذربایجان شرقی میاد. فرقش با کوبیده اینه که گوشت (معمولاً راسته گوسفند یا گوساله) رو به جای چرخ کردن، با یه ساطور بزرگ و مخصوص، حسابی خرد می کنن و با پیاز و جعفری مخلوطش می کنن.
همین روش خرد کردن با ساطور، یه بافت خاص و طعمی بی نظیر به کباب می ده. معمولاً همون جلوی مشتری با ساطور گوشت رو آماده می کنن که خودش دیدنیه. با نون داغ و پیاز و جعفری، آدمو سیر نمی کنه!
دنده کباب کرمانشاهی: اصالتی غنی از غرب ایران
وقتی می گیم دنده کباب کرمانشاهی، دقیقاً منظورمون یه تفاوت مهم با شیشلیکه. این کباب هم از دنده های گوسفندی درست می شه، اما کنارش یه لایه گوشت چرخ کرده و پیاز هم روی سیخ های پهن کباب می شه.
این ترکیب گوشت چرخ کرده با دنده، یه طعم و بافت متفاوت بهش می ده که اون رو از شیشلیک متمایز می کنه. اگه گذرتون به کرمانشاه افتاد، حتماً این غذای محشر رو امتحان کنید.
کباب لاری: راز لطافت در ماست
کباب لاری از شهر لارستان فارس میاد و یه جورایی شبیه کباب چنجه است، با یه تفاوت کلیدی: گوشت یا مرغ رو با ماست فراوون، پیاز، سیر و ادویه جات مزه دار می کنن. همین ماست باعث می شه گوشت فوق العاده نرم و لطیف بشه.
این کباب بافت خیلی نرمی داره و طعم خاصی از ماست به خودش می گیره که باعث می شه یه تجربه کبابی متفاوت باشه. اگه دنبال یه کباب نرم و خوش طعمی هستید که تو دهن آب شه، لاری رو امتحان کنید.
تاس کباب: کباب خانگی با طعم شیرین
شاید وقتی اسم تاس کباب میاد، فکرتون بره سراغ کباب سیخی، ولی نه! تاس کباب یه خورش خوشمزه و سنتی ایرانیه که با گوشت (معمولاً تکه های مکعبی)، سیب زمینی، هویج، پیاز، گوجه و گاهی هم میوه به پخته می شه.
این غذا از قدیم الایام توی خونه های ایرانی پخته می شده و یه طعم ملس و شیرین داره که خیلی هم طرفدار داره. یه جورایی کباب قابلمه ایه که توش سبزی جات هم داره.
کباب تابه ای: ناجی گرسنگی های فوری
وقتی دلتون کباب می خواد ولی حوصله بساط منقل و ذغال رو ندارید، کباب تابه ای ناجی شماست! این کباب با گوشت چرخ کرده مخلوط با پیاز و ادویه درست می شه و به راحتی توی تابه روی گاز پخته می شه.
برای اینکه آبدار بمونه، می تونید از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کنید. خیلی سریع آماده می شه و یه غذای خونگی و خوشمزه است که اکثر خونه های ایرانی بوی اون رو به خودش دیده.
بریانی اصفهان: هویت خوشمزه نصف جهان
اگه اصفهان رفتید و بریانی نخوردید، نصف عمرتون بر فناست! این غذا کباب نیست به اون معنای سیخی، ولی انقدر خاص و لذیذه که باید تو لیست معروف ترین غذاهای ایرانی با محوریت گوشت بیاد. گوشت آبپز و چرخ کرده رو روی کفگیرهای مخصوص کباب می کنن و با نون سنگک تازه، خلال پسته و بادام و دارچین سروش می کنن.
بریانی خیلی چرب و پر انرژی و پر از مزه است. معمولاً هم با پیاز، ریحون و دوغ محلی سرو می شه. خوردن بریانی توی یه بریانی فروشی قدیمی تو اصفهان، یه تجربه بی نظیره.
کباب کوبیده مرغ: جایگزینی سبک و رژیمی
برای اون دسته از دوستانی که به هر دلیلی گوشت قرمز نمی خورن یا دنبال یه گزینه سبک ترن، کباب کوبیده مرغ یه انتخاب عالیه. این کباب با گوشت چرخ کرده مرغ که با زعفرون فراوون، پیاز و ادویه ها مزه دار شده، درست می شه.
راحت می شه توی خونه و حتی توی تابه بدون نیاز به منقل درستش کرد و از طعم لذیذش لذت برد. بافت نرم و طعم ملایم مرغ، این کباب رو خیلی محبوب کرده.
جگر کبابی: از صبحانه تا شام
شاید جگر کبابی رو خیلی کباب به حساب نیاریم، اما انصافاً از پرطرفدارترین خوراک های کبابی تو ایرانه. تکه های جگر گوسفند یا گوساله که به سیخ کشیده می شن و روی آتیش کباب می شن.
یه وعده غذای سریع و خوشمزه که هم می تونه صبحانه باشه، هم ناهار و هم شام! معمولاً با نون سنگک، لیمو، نمک، فلفل و پیاز خام و ریحون خورده می شه و واقعاً جون می ده.
ماهی کباب: طعم اقیانوس بر آتش
اگه تو شمال یا جنوب ایران باشید، حتماً ماهی کباب رو امتحان کردید. این کباب با انواع ماهی های تازه مثل قزل آلا، هامور یا شیرماهی درست می شه که با سیر، پیاز، روغن زیتون و ادویه جات مزه دار می شن و روی آتیش کبابشون می کنن.
ماهی کباب یه غذای سالم، مغذی و خوش طعمه که با طعم لطیف ماهی، دل آدمو می بره. یه گزینه عالی برای کسانی که دنبال یه غذای دریایی کبابی هستن.
کباب سرداشی همدان: از دل کوهستان الوند
کباب سرداشی همدان، یه جورایی پسرعموی کباب تابه ای محسوب می شه، ولی با یه تفاوت اصلی: توی مایه گوشت چرخ کرده و پیاز، سیب زمینی رنده شده هم اضافه می کنن. بعد این مخلوط رو توی سینی پهن می کنن و معمولاً توی فر یا همون تنورهای قدیمی (سرداش) می پزن.
این سیب زمینی رنده شده باعث می شه بافت کباب یه کم متفاوت و نرم تر بشه و طعم خاصی پیدا کنه. یه غذای سنتی و محلی خوشمزه از شهر همدان.
کباب حسینی: یادگاری از گذشته های دور
کباب حسینی از اون کباب های قدیمیه که این روزا کمتر کسی می شناسدش، ولی واقعاً یه طعم متفاوت و بی نظیر داره. این کباب بیشتر شبیه یه خورش کبابی هست تا کباب سیخی. تکه های خرد شده گوشت رو با پیاز، گوجه، فلفل دلمه ای و ادویه های خاص مثل پودر لیمو عمانی و دارچین، توی یه سس مخصوص می پزن.
این روش پخت باعث می شه گوشت حسابی نرم و طعم دار بشه و یه مزه ملس و دلپذیر داشته باشه. اگه دنبال یه کباب با طعم متفاوت و قدیمی هستید، کباب حسینی رو امتحان کنید.
کباب کهتویه (بستکی): چنجه ای به سبک جنوبی
کباب کهتویه یا کباب بستکی، یه نوع خاص از کباب چنجه است که از مناطق جنوبی ایران، به خصوص بندرعباس و هرمزگان میاد. راز طعم متفاوتش هم توی استفاده از پودر لیمو عمانی و ادویه های خاص جنوبی توی مواد مزه دار کردنشه.
این کباب یه طعم ترش و دودی ملایم داره که آدمو یاد حال و هوای جنوب می اندازه. اگه عاشق طعم های جنوبی هستید، این کباب محشر رو از دست ندید.
تکامل طعم: هنر مزه دار کردن و نکات پخت کباب
همون طور که دیدید، کباب های ایرانی تنوع بی نظیری دارن و هر کدومشون یه روش و یه قلق خاص برای مزه دار کردن و پخت دارن. اما یه سری اصول کلی هست که رعایتشون باعث می شه کباب های شما هم همیشه آبدار، خوش طعم و بی نظیر باشن.
اصول مزه دار کردن: راز یک کباب بی نظیر
-
گوشت گوسفند و گوساله: برای نرم شدن و مزه دار شدن گوشت قرمز، معمولاً از پیاز رنده شده یا خلالی، آبلیمو (البته نه زیاد که گوشت رو سفت کنه)، کمی ماست، روغن زیتون و ادویه هایی مثل نمک، فلفل سیاه و زعفران استفاده می کنن.
یادتون باشه که گوشت قرمز رو حداقل ۴ تا ۶ ساعت و حتی یک شب توی مواد بخوابونید تا حسابی طعم بگیره. برای نرم تر شدن بعضی گوشت ها، یه برش کیوی هم می تونید اضافه کنید، اما حواستون باشه بیشتر از نیم ساعت نمونه، وگرنه گوشت له می شه!
-
گوشت مرغ: مرغ خیلی لطیف تره و زودتر مزه می گیره. معمولاً برای جوجه کباب از ترکیب پیاز، آبلیمو، ماست، روغن مایع یا زیتون و زعفرون استفاده می کنن.
زعفرون اینجا هم برای رنگ و هم برای عطرش معجزه می کنه. حداقل ۲ تا ۳ ساعت به مرغ فرصت بدید تا توی مواد بمونه.
- نقش پیاز: پیاز نه تنها عطر و طعم فوق العاده ای به گوشت می ده، بلکه آنزیم هایی داره که به نرم شدن گوشت کمک می کنه. اما موقع پخت، حتماً پیازهای بزرگ رو از روی گوشت بردارید که نسوزه و طعم کباب رو تلخ نکنه.
- کیفیت مواد اولیه: شاید این بدیهی به نظر برسه، اما هیچ چیز جای گوشت تازه و باکیفیت رو نمی گیره. انتخاب یه گوشت خوب، نصف راه خوشمزگی کباب رو طی می کنه.
ابزار کباب پزی: بساط کباب
برای یه کباب درست و حسابی، ابزار مناسب هم لازمه.
- سیخ: سیخ های استیل که گوشت بهشون نمی چسبه و حرارت رو خوب منتقل می کنن، بهترین گزینه هستن. اندازه و پهنای سیخ هم برای هر کباب متفاوته.
- منقل و زغال: کباب روی ذغال آتیشی یه چیز دیگه است! حرارت یکنواخت ذغال و اون بوی دودی که به کباب می ده، غیرقابل وصفه. البته می شه از کباب پزهای گازی هم استفاده کرد، ولی طعمش هیچ وقت به پای ذغالی نمی رسه.
- بادبزن: برای کنترل حرارت و رسوندن اکسیژن به ذغال، یه بادبزن خوب لازمه.
نکات طلایی برای پخت حرفه ای کباب
- حرارت مناسب: حرارت باید نه خیلی زیاد باشه که کباب بسوزه و مغزپخت نشه، نه خیلی کم که گوشت خشک بشه و آبش رو از دست بده. یه حرارت متوسط و یکنواخت، بهترین نتیجه رو می ده.
- گردوندن مداوم: سیخ ها رو باید مرتب بچرخونید تا همه قسمت های کباب به صورت یکنواخت بپزه و خشک نشه.
- روغن یا کره: برای اینکه کباب خشک نشه، می تونید موقع پخت، با قلم مو کمی روغن یا کره آب شده روش بمالید.
- تست پختگی: برای اینکه بفهمید کباب پخته یا نه، می تونید یه تیکه کوچیک ازش رو بچشید یا با چاقو برش بزنید.
راز ماندگاری کباب کوبیده، بافت نرم و آبدارشه و راز ماندگاری جوجه کباب، طعم لطیف و رنگ طلاییش. اینا همش از دل مزه دار کردن درست و پخت مناسب درمیاد.
نتیجه گیری
دیدید که دنیای کباب های ایرانی چقدر وسیع و پر از طعمه؟ از کباب کوبیده و جوجه کباب که سلطان سفره هان، تا کباب ترش شمالی و بریانی اصفهانی که هر کدومشون یه جور هویت منطقه ای دارن، همه و همه یه جور شاهکارن. این غذاها فقط یه وعده غذایی نیستن، بلکه بخشی از تاریخ، فرهنگ و مهمان نوازی مردم ایران زمین به حساب میان.
هر کدوم از این کباب ها، یه قصه، یه عطر و یه مزه خاص خودشون رو دارن که باهاشون کلی خاطره خوب ساختیم. حالا که با معروف ترین کباب های ایرانی آشنا شدید، وقتشه که برید و خودتون امتحانشون کنید، چه تو رستوران های معروف، چه توی خونه، یا حتی توی دل طبیعت. مطمئن باشید که هر لقمه اش، قلب شما رو تسخیر می کنه.
شما کدوم کباب ایرانی رو بیشتر دوست دارید و به نظرتون کدوم کباب از همه خوشمزه تره؟ تجربیات و دیدگاه های خودتونو با ما به اشتراک بذارید و اگه دوست دارید با غذاهای اصیل ایرانی بیشتر آشنا بشید، حتماً بقیه مطالب بلاگ ما رو هم دنبال کنید!
سوالات متداول
۱. پرطرفدارترین کباب ایرانی در سطح جهانی کدام است؟
بدون شک، کباب کوبیده به عنوان سلطان کباب های ایرانی و پرطرفدارترینشون، هم در ایران و هم در سطح جهانی شناخته شده است. عطر و طعم بی نظیرش، اون رو به نماد آشپزی ایرانی تبدیل کرده.
۲. تفاوت اصلی کباب برگ و کباب چنجه در چیست؟
تفاوت اصلیشون در نوع برش و آماده سازی گوشته. کباب برگ از برش های نازک و پهن گوشت راسته یا فیله تهیه می شه، در حالی که کباب چنجه از تکه های مکعبی گوشت فیله درست می شه. همچنین، چنجه اغلب با ماست مزه دار می شه که باعث لطافتش می شه.
۳. کدام کباب های ایرانی را می توان به راحتی در خانه و بدون نیاز به منقل تهیه کرد؟
کباب تابه ای و کباب کوبیده مرغ از جمله کباب هایی هستن که به راحتی می شه اونا رو تو خونه و بدون نیاز به بساط منقل و ذغال، توی تابه یا فر آماده کرد و ازشون لذت برد.
۴. چه نکاتی برای آبدار ماندن کباب کوبیده و جلوگیری از ریختن آن باید رعایت کرد؟
برای آبدار موندن و نریختن کباب کوبیده، نسبت درست چربی گوشت (حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد) خیلی مهمه. پیاز رنده شده رو باید حسابی آبگیری کنید و مایه کباب رو با قدرت و به مدت طولانی ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه. همچنین، موقع پخت روی آتیش حرارت باید یکنواخت باشه و کباب رو مرتب بچرخونید.
۵. کباب ترش از کدام منطقه ایران است و چه طعمی دارد؟
کباب ترش اصالتاً از مناطق شمالی ایران، به خصوص استان گیلان، می آد. این کباب طعمی ترش و شیرین داره که از ترکیب رب انار، گردو، و سبزی جات محلی (مثل چوچاق و خالواش) به دست میاد.
۶. کباب سلطانی ترکیبی از چه کباب هایی است؟
کباب سلطانی یه ترکیب مجلل از یه سیخ کباب کوبیده و یه سیخ کباب برگ هست که به شما اجازه می ده از هر دو طعم محبوب تو یه بشقاب لذت ببرید.
۷. آیا کباب وزیری یک نوع کباب خاص است یا نام رستوران؟
کباب وزیری در اصل نام ترکیبی از دو نوع کباب است که معمولاً در منوی رستوران ها دیده می شود. کباب وزیری ترکیبی از یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ جوجه کباب است. بنابراین، هم یک نوع ترکیب کبابی محسوب می شود و هم نام برخی رستوران های معروف در ایران است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "معروف ترین کباب های ایرانی: ۱۰ غذای لذیذ و اصیل ایران" هستید؟ با کلیک بر روی گردشگری و اقامتی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "معروف ترین کباب های ایرانی: ۱۰ غذای لذیذ و اصیل ایران"، کلیک کنید.