دانشمندان ثابت کردند؛ «اصل بد نیکو نگردد»

دانشمندان ثابت کردند؛ «اصل بد نیکو نگردد»

دانشمندان ثابت کردند؛ «اصل بد نیکو نگردد»

دانشمندان تاکید می کنند که هنوز سوالات زیادی در زمینه تغییر شخصیت انسان وجود دارد زیرا هیچ رویکرد یکسانی برای همگان وجود ندارد و هر تغییری زمان می برد. آنها معتقدند اساساً، «هیچ کس نمی تواند به فردی کاملاً متفاوت تبدیل شود».

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری ایکسل، انسان ها از دیرباز شیفته وسوسه های اصلاح شخصیتی بوده اند. اگر بتوانید از شبه علم که به گونه ای اجنتاب ناپذیر است عبور کنید، آزمایش های درستی وجود دارد که روانشناسان برای دسته بندی تیپ های شخصیتی مختلف از آن ها استفاده می کنند. مجموعه ای از تحقیقات نشان داده است که چگونه عوامل شخصیتی می توانند تاثیر واقعی بر مسیر زندگی یک فرد داشته باشند.

اما هنگامی که ویژگی های غالب خود را کشف کردید، باید از خود بپرسید که آیا به آنها وابسته اید یا این که واقعا می توانید شخصیت خود را برای همیشه تغییر دهید.

برای هر عنصر از شخصیت خود که می خواهید آن را تغییر دهید، ابتدا باید چهار چیز را شناسایی کنید

اول از همه پیش شرط های خودتان را بشناسید. پیش شرط ها ابزارهایی هستند که برای ایجاد تغییر در درون خود به آن نیاز دارید. سپس محرک ها و تقویت کننده های محیطی را شناسایی کنید و بعد از آن به شناخت محیط اطراف برای تنظیم آن به روشی مناسب نیاز دارید. در نهایت، عواملی را دریابید که به شما برای تداوم اصلاح مورد نظر کمک می کنند.

گفتنش شاید ساده باشد. اما در واقع، کاری سخت است

عادت های شخصیتی جدید در طول زمان باید به حد خودکار برسند. امیلی مور، روانشناس می گوید: «تنها اراده برای تغییر کافی نیست. به طور کلی، شخصیت، یک سیستم بسیار سازگار و پایدار است، بنابراین جای تعجب نیست که مداخله در شخصیت و تغییر آن دشوار باشد. اما اگر واقعاً احساس می کنید که جنبه ای از شخصیت تان، شما را عقب نگه داشته، چارچوبی مانند این می تواند نقطه شروع خوبی باشد. این چهار مکانیسم، طرح کلی برای شروع تغییر شخصیت را تشکیل می دهند.»

فرد ابتدا باید بررسی کند که چرا می خواهد تغییر ایجاد کند

مور می گوید: «اگر احساس می کنید که باید برون گراتر باشید چون از نظر اجتماعی ارزش دارد و نه به این دلیل که شخصاً برای شما ارزشمند است، بعید است که بتوانید آن اراده آگاهانه را در طول فرآیند تغییر حفظ کنید. بنابراین تا زمانی که این کار را به دلایل درست انجام می دهید، این چهار مرحله واقعاً می تواند به شما کمک کند. باید در طول زمان تغییر کوچکی در شخصیت خود ایجاد کنید. با این حال، گاهی اوقات ممکن است تصمیم گیری آگاهانه برای تغییر شخصیت عمدی شما نباشد و بیشتر در مورد تغییری باشد که به طور ارگانیک رخ داده است.»

نویسندگان تحقیق توضیح می دهند که رویدادهای مهم زندگی، مانند شروع یک شغل جدید، جابه جایی کشور به کشور یا پدر و مادر شدن، می توانند هر چهار مکانیسم را برای ایجاد تغییر فراهم کنند. اگر کسی پس از آن تصمیم بگیرد آنچه را که در شخصیت خود می بیند دوست بدارد، ممکن است بتواند گام های فعالی در جهت ادغام دایمی این تغییرات بردارد.

برخی از افراد ممکن است دلایل بسیار خوبی برای اینکه بخواهند مثلا کمتر مضطرب یا بیشتر برون گرا باشند، داشته باشند. نکته اصلی این است که شخصیت لزوماً نباید ایستا باشد، چون تغییرات ممکن است، و راه های مبتنی بر شواهد برای دستیابی به آنها وجود دارد.

اما نویسندگان تاکید می کنند که هنوز سوالات زیادی وجود دارد و تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است. هیچ رویکرد یکسانی برای همگان وجود ندارد و هر تغییری زمان می برد. آنها می نویسند که اساساً، «هیچ کس نمی تواند به فردی کاملاً متفاوت تبدیل شود».

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دانشمندان ثابت کردند؛ «اصل بد نیکو نگردد»" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دانشمندان ثابت کردند؛ «اصل بد نیکو نگردد»"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه