بهترین عرق گیاهی برای کبد چرب
بهترین میوه ها برای درمان و کنترل کبد چرب
در طب سنتی به مصرف میوه و سبزیجات برای درمان و کنترل کبد چرب توصیه زیاد شده است. لبو، انگور، توت های تازه و توت خشک از جمله میوه های مفید برای درمان و کنترل کبد چرب هستند. لبو را خشک کرده و سپس به شکل پودر در غذا یا نوشیدنی ها مصرف کنید. مصرف آب لبو علاوه بر سم زدایی برای درمان کم خونی هم توصیه می شود. وجود آنتی اکسیدان در انواع توت ها باعث شده که خاصیت ترمیم کنندگی کبد داشته باشند.
شکلات داغ گانودرما دکتر بیز برای کاهش وزن: آیا ممکن است؟این محصول به عنوان یک مکمل طبیعی می تواند در کاهش وزن و افزایش سطح انرژی شما موثر باشد. شکلات داغ دکتر بیز برای چاقی می تواند به شما کمک کند تا اشتهای خود را کنترل کنید. این ترکیب به افراد کمک می کند که کمتر بخورند و در نتیجه وزن خود را کاهش دهند.
در طب سنتی برای دفع چربی کبد استفاده از انواع توت ها تجویز می شود. مصرف آب انگور یا انگور تازه هم ازجمله روش های خانگی توصیه شده برای درمان سریع کبد چرب به شمار می آید. دیگر میوه و خوراکی مفید برای پاکسازی کبد، چغندر است. یک فنجان چغندر رنده یا خردشده را با آب نصف لیمو دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کنید و به عنوان سالاد برای پاکسازی کبد به مدت یک هفته هر دو ساعت یک بار دو قاشق میل کنید. در ادامه بهترین میوه ها برای درمان و کنترل کبد چرب را با هم می خوانیم:
1. سیب سبز
یکی از بهترین میوه ها برای درمان و کنترل کبد چرب، سیب سبز و به طور کلی سیب است. مصرف سیب سبز با پوست به خاطر داشتن مواد معدنی با چربی های زاید مقابله می کند و باعث پاکسازی کبد می شود.
2. آووکادو
ترکیباتی که در آووکادوجود داشته باعث شده که چربی اضافی کمتری در کبد جمع شود و به این ترتیب عملکرد کبدی را بهبود می بخشد.
3. دارابی و گریپ فروت
گریپ فروت، دارابی و لیموترش عنوان ناجی کبد چرب را با خود یدک می کشند. آنزیم موجود در گریپ فروت، کبد را تحریک کرده و چربی ها و مواد سمی را از آن دفع می کند. اسید مالیک و کاراتنویید موجود در دارابی هم باعث پاکسازی و تقویت کبد می شوند.
4. لیموترش
این ترش دوست داشتنی نه فقط به عنوان میوه بلکه باید همراه همیشگی رژیم غذایی درمان خانگی کبد چرب باشد. هر روز صبح ناشتا آب لیموترش تازه را با یک لیوان آب داغ ترکیب کرده و میل نمایید. یک روش ساده برای پاکسازی و سم زدایی کبد. مصرف این میوه برای پاکسازی معده و روده هم مفید است.
5. موز
وجود پتاسیم در موز با کمک به هضم مواد غذایی و دفع فلزات سنگین و توکسین ها یکی از بهترین میوه ها برای درمان و کنترل کبد چرب محسوب می شود.
6. بادام زمینی
شاید به نظرتان عجیب بیاید، اما درست شنیدید! بادام زمینی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری کبد چرب دارد، چراکه اشتهای کاذب را مهار می کند. مصرف روزانه چند عدد بادام زمینی در فواصل معین باعث ایجاد حس سیری و عدم تمایل به خوردن تنقلات ناسالم و پرخوری می شود که از علل اصلی ابتلا به کبد چرب هستند.
7. عناب
مصرف عناب، آنزیم های کبدی را کاهش می دهد و نقش موثری در درمان و کنترل کبد چرب دارد.
8. بادام تلخ
در طب سنتی برای تصفیه کبد به مصرف بادام تلخ توصیه شده است، البته اگر معده تان سرد یا ضعیف است بهتر است بادام را همراه با شکر میل نمایید.
9. طالبی و خربزه
یکی از روش های درمان کبد چرب با طب سنتی مصرف میوه خربزه و طالبی است که منافذ کبد را باز می کنند، البته زیاده روی در مصرفشان ممکن است اثرات سو داشته باشد.
مطالعات نشان داده اند که مصرف قهوه فوری سوپریم برای زگیل تناسلی می تواند به کاهش اندازه و تعداد زگیل های تناسلی کمک کند. همچنین، این قهوه می تواند به کاهش خطر ابتلا به عود زگیل ها کمک کند. یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که مصرف روزانه 100 میلی گرم عصاره گانودرما به مدت 12 هفته می تواند به کاهش اندازه و تعداد زگیل های تناسلی کمک کند.
درمان کبد چرب با عرقیات
یکی از روش های خانگی درمان کبد چرب با طب سنتی، مصرف عرقیات گیاهی است. پیش از این هم به عرق گیاهی خارشتر، شاه تره و کاسنی به عنوان داروی گیاهی موثر برای کنترل و درمان کبد چرب اشاره کردیم. در ادامه به سایر روش های خانگی درمان کبد چرب با عرقیات می پردازیم:
1. عرق خار مریم
نخستین پیشنهاد طب سنتی برای کبد چرب عرق خار مریم است. وجود سیلیمارین در گیاه خار مریم آن را به گیاه دارویی مفیدی برای درمان سیروز کبدی تبدیل کرده که سلول های آسیب دیده کبد را درمان می کند، البته زیاده روی در مصرف آن ممکن است باعث آلرژی، سردرد، حالت تهوع و استفراغ شود. میزان مصرف مجاز آن روزانه یک فنجان همراه با آب است.
2. عرق رازیانه
3. عرق رزماری
رزماری علاوه بر خاصیت ضدالتهابی و ضد دردهای مفصلی، میزان تجمع چربی های اضافی در کبد چرب را کاهش می دهد. همچنین التهاب کبدی را هم برطرف می کند.
4. عرق کاسنی
یکی از عرقیات مفید برای درمان کبد چرب با طب سنتی، عرق گیاه کاسنی است که کارش تقویت سیستم گوارشی و پاکسازی و سم زدایی کبد است. به علاوه اینکه یکی از گیاهان مفید درمان خانگی برای کاهش چربی خون و درمان کبد به شمار می رود. روزی یک فنجان کوچک عرق کاسنی همراه با آب یا یک فنجان دمنوش کاسنی می تواند به بهبود کبد چرب کمک کند.
دیگر روش های درمان کبد چرب در طب سنتی
علاوه بر مواردی که تا به اینجا گفتیم، روش های دیگری هم بریا درمان خانگی کبد چرب در طب سنتی وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
1. درمان کبد چرب با سرکه سیب
سرکه سیب از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند و باعث کاهش وزن می شود. به علاوه اینکه روی کارکرد کبد تاثیر گذاشته و التهابات کبدی را کاهش می دهد. در واقع، یکی از محبوب ترین خوراکی های درمان خانگی کبد چرب با طب سنتی است. برای درمان کبد چرب با سرکه سیب کافی است روزی دو بار یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خام را با یک لیوان آب گرم پیش از غذا میل نمایید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری عسل هم اضافه کنید.
2. درمان کبد چرب با گیاه قاصدک
برگ قاصدک می تواند چربی انباشته شده در کبد را تجزیه کند و عملکرد کبد را بهبود ببخشد. یک قاشق چای خوری ریشه خشک قاصدک را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و 5 تا 10 دقیقه اجازه دهید که دم بکشد. در صورت تمایل همراه با عسل روزی سه نوبت میل کنید. مصرف دمنوش گیاه قاصدک برای خانم های باردار یا بیماران دیابتی توصیه نمی شود.
3. درمان کبد چرب با دمنوش مریم گلی
دمنوش مریم گلی به خاطر تحریک کلیه ها و کبد ادرارآور است و سموم بدن را از طریق ادرار دفع می کند. به علاوه اینکه با افزایش میزان تعریق بدن، توکسین ها را از طریق پوست هم دفع می کند.
4. چای سبز
علاوه بر چربی سوز بودن و تاثیر جادویی در کاهش وزن، چای سبز حاوی میزان زیادی کاتچین است که عملکرد کبدی را بهتر می کند و چربی انباشته شده در بیماران کبد چرب غیرالکلی را کاهش می دهد. روزی سه تا چهار لیوان چای سبز کمک می کند که کبدتان از شر چربی های اضافی مصون بماند.
5. درمان کبد چرب با زردچوبه
وجود آنتی اکسیدان در زردچوبه آن را به روش موثری برای درمان خانگی بیماری کبد چرب تبدیل کرده است. به علاوه اینکه خوراکی مفیدی هم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری محسوب می شود. زردچوبه ویژگی هضم چربی دارد و به همین خاطر مانع از تجمع چربی اضافی در کبد می شود. به علاوه اینکه کار سم زدایی کبد را هم انجام می دهد. برای درمان کبد چرب با زردچوبه، نوک قاشق چای خوری پودر زردچوبه را با دو لیوان آب بجوشانید و روزی دو وعده میل کنید.
روزی یک بار ترکیب نصف قاشق چای خوری زردچوبه با یک لیوان شیر گرم هم می تواند برای درمان کبد چرب کارگر باشد. با مشورت با پزشک می توانید کپسول یا مکمل زردچوبه هم مصرف کنید. برای درمان کبد چرب با زردچوبه، طب سنتی شربتی را تجویز می کند که با نام شربت درمان کبد چرب مشهور است. شربت زردچوبه که حاوی ترکیب زردچوبه، دارچین، زنجبیل، زیره و عسل است و سرشار از ویتامین، کربوهیدرات، پتاسیم، آهن، منگنز و غیره این شربت درمان کبد چرب با سم زدایی بدن باعث تقویت سیستم گوارش و کبد می شود.
6. دمنوش نعنا
دمنوش نعنا خاصیت کاهش کلسترول دارد و برای سم زدایی کبد در طب سنتی توصیه می شود. در صورتی که بیماری زمینه ای دارید یا داروی خاصی مصرف می کنید حتماً پیش از مصرف دمنوش نعنا با پزشک مشورت کنید.
7. درمان کبد چرب با شیرین بیان
عصاره شیرین بیان با کاهش فعالیت آنزیم های ترانس آمیناز برای درمان خانگی بیماری کبد چرب با طب سنتی تجویز می شود. به علاوه اینکه به فلزات سنگین و توکسین ها هم اجازه نمی دهد که روی کبد تاثیر بگذارند.
نصف قاشق چای خوری ریشه شیرین بیان را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و 5 تا 10 دقیقه زمان بدهید که دم بکشد. روزی دو بار مصرف این دمنوش به درمان کبد چرب کمک می کند.
یا اینکه یک قاشق غذاخوری شیرین بیان خشک و پودر شده را با دو قاشق چای خوری عسل ترکیب نموده و روزی یک بار میل نمایید. ممکن است مصرف شیرین بیان با برخی داروهای دیابتی، داروهای کورتیکواستروییدی و فشار خون تداخل دارویی داشته باشد، بنابراین حتماً پیش از مصرف با پزشک متخصص مشورت کنید.
8. درمان کبد چرب با ریشه زنجبیل
ریشه زنجبیل ازجمله خوراکی های حاوی فیبر زیاد است که باعث سلامت دستگاه گوارش شده و از بیماری های گوارشی جلوگیری می کند. برای تهیه چای زنجبیل کافی است چند برش زنجبیل تازه را با چای سبز یا فقط آب دم کنید. مصرف زنجبیل در غذاهایی مثل سوپ هم برای درمان کبد چرب توصیه می شود. عرق زنجبیل هم باعث افزایش متابولیسم بدن شده و در نتیجه بدن چربی کمتری در اطراف کبد جذب می کند.
9. سیب زمینی شیرین
پتاسیم موجود در سیب زمینی شیرین برای تصفیه و سم زدایی کبد مفید است. منیزیم، آهن، ویتامین C، D ویتامین B6 در سیب زمینی شیرین و قندی که به تدریج وارد جریان خون می شود آن را به خوراکی مفیدی برای درمان کبد چرب تبدیل کرده است.
10. خواص بومادران برای کبد چرب
می تواند در درمان خانگی کبد چرب موثر باشد. به خاطر داشته باشید که برای استفاده از این داروهای گیاهی در درمان کبد چرب، حتما از قبل باید با پزشک مشورت کنید. گاهی مصرف بیش از اندازه ی داروهای گیاهی می تواند تاثیرات منفی بر روی سلامت شما بگذارد.
خوب است بدانید قهوه موکا دکتر بیز برای زگیل تناسلی به دلیل کافیین طبیعی و خواص زیاد خود باعث افزایش و عملکرد بهتر اندام شده است .
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بهترین عرق گیاهی برای کبد چرب" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بهترین عرق گیاهی برای کبد چرب"، کلیک کنید.