سازمان غذا و دارو
- استان ها
بهترین روغن های سرخ کردنی نقطه دود بالایی دارند
مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به نکاتی درخصوص روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری ایکسل؛ عبدالعظیم بهفر مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو…
- پزشکی
فعالیت سکوهای اینترنتی فقط در حوزه «حمل دارو» و با نظارت سازمان غذا و دارو
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به صورت آزمایشی به مدت 6 ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو…